Waar moet je werkkleding in wassen?

Waterstofperoxide — Een van de goedkoopste manieren om werkoverhemden voor heren te wassen is met waterstofperoxide. Het kan worden gebruikt om grasvlekken, groezelig wit, lijm en voedselvlekken te behandelen. De meeste vlekken kunnen worden voorbehandeld met een mengsel van half water en half waterstofperoxide. Je wasmachine is je grootste bondgenoot als het gaat om het verwijderen van vlekken op je werkkleding.

Katoen, polyester en gemengde stoffen kunnen in de machine worden gewassen; u kunt de zachte, normale of permanente perscycli gebruiken. Hang je kleding op om te drogen of droog ze in de droger op een lage of middelmatige temperatuur. Als je de items direct uit de droger hangt of vouwt, zijn ze kreukvrij als je klaar bent om ze te dragen. Koud water wordt gebruikt om het kantooruniform goed te wassen.

Koud water helpt veel bij het conserveren van de textielvezels. Je kunt ook witte azijn gebruiken om de handen te wassen. Witte azijn voorkomt dat de kleur van de kleding verandert en zorgt voor een glanzende kleur. Houd er rekening mee dat kantooruniformen na het spoelen niet in direct zonlicht mogen staan.

Het zal ervoor zorgen dat de kleding bruin wordt en van kleur verandert. Na het weken kun je de werkkleding in de wasmachine gooien en voorwassen voor het inweken. Hierna moet u een volledige cyclus uitvoeren met alleen azijn in de wasmiddelbak. Zodra die cyclus is voltooid, moet u de kleding wassen met afwasmiddel en vervolgens azijn in de wasverzachtercyclus doen.

Dit maakt werkkleding zachter en helpt ook om ongewenste geuren te verwijderen. Als de cyclus klaar is, zorg er dan voor dat je ze in de droger legt. Vlambestendige kleding heeft speciale wasonderhoudsinstructies en deze instructies mogen niet worden gebruikt voor vlambestendige werkkleding. Als u een van die mensen bent die altijd moeite heeft met het wassen van uw werkkleding, blijf dan op de hoogte om goede informatie hierover te begrijpen.

Zwaar vervuilde werkkleding of sterk bevlekte werkkleding kan moeilijk schoon te maken zijn en Denise Jordan, een schoonmaakdeskundige, deelt een zeer specifieke en effectieve manier om met deze vlekken om te gaan. Voor zover je weet, heb je het verkeerd gedaan, wat misschien de reden is waarom je laskleding niet zo lang heeft geduurd. Ik hoop dat sommige van deze hacks de wastijd wat luchtiger zullen maken en dat de kleding van je werkman er in een mum van tijd geweldig ruikt en er geweldig uitziet. Gebruik kortere cycli voor minder vuile en delicate kleding en langere cycli voor sterk vervuilde en omvangrijke voorwerpen.

Bij het wassen van allerlei soorten kantooruniformen, werkkleding, broeken, jassen, pakken en feestjurken moet je, naast het in acht nemen van de algemene wastips, voorzichtiger zijn om de kwaliteit en duurzaamheid te behouden. Mijn man waste zich's avonds laat na het werk, hing zijn kleren buiten en pakte ze de volgende dag na het werk vast. Drogen op lage temperatuur is ook geweldig voor kleding die de neiging heeft om geuren vast te houden, zelfs na het wassen, zoals yogabroeken of zweetafvoerende shirts. Het kan in de bouw zijn op een gegeven moment waar overal stof is of in een werkplaats of fabriek waar overal vet ligt, of misschien in een mijngebied waar je steenkoolvuil op je werkkleding krijgt.

Ik heb ook wat washacks moeten leren voor werkende mannen, omdat zijn kleren vaak naar de wasserij komen met vetvlekken, betonspetters, zaagselresten en nog veel meer. Tussen de combinatie van OxiClean Stain Fighters en Arm %26 Hammer Baking Soda komt de kleding van mijn werkende man er schoon uit, ziet het er schoon uit en dat allemaal van een wasmiddel dat minder kost dan de meeste toonaangevende merken. Wasmachines en drogers en hoe ze werken kunnen erg verschillen, maar als u enkele algemene regels kent, kunt u ze beter gebruiken. Om het zeker te weten, zijn hier enkele antwoorden op enkele vragen die je zou kunnen hebben over het schoonmaken van de kleding van een lasser.