Waar koop je werkkleding als je in de dertig bent?

Bij Nordstrom vind je alles wat je nodig hebt (en ook zowat elk merk). Van perfecte werkkleding tot alledaags gebruik. Van perfecte werkkleding tot alledaagse kledingstukken die iets klassieker zijn, Nordstrom is een one-stop-shop om naar toe te gaan als je in de dertig bent. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 12 en hoger, ze zijn erg goed gemaakt en er is bijna altijd een couponcode, dus je betaalt niet de volledige prijs.

JC Penney kan nogal wisselvallig zijn, maar als je een beperkt budget hebt en op zoek bent naar modieuze dingen, is het een kijkje waard. Ik ben beperkt in grote maten en zo, maar Loralette is geweldig. Het is een uitbreiding van Avenue en het is een goede middenweg tussen Forever 21 en Avenue. Everlane lijkt misschien te casual voor werkkleding, maar het merk is dé basic basic voor elke kantoorgarderobe.

Maar de broeken van het merk zijn ook geweldig. We hebben Spanx's collectie The Perfect Black Pant getest, die bestaat uit vier stijliteraties van het item voor werkkleding, van flare tot skinny. We waren vooral onder de indruk van de in de machine wasbare, gladmakende stof die flatterend maar niet beperkend is en van de veelzijdigheid. Maatopties omvatten ook kleine, normale of lange binnennaden.

Bij het overwegen van de beste plekken om betaalbare werkkleding voor dames te kopen, hebben we gezocht naar winkels die een brede selectie artikelen aanbieden in een inclusief maatbereik. Van blouses tot blazers, we hebben winkels onderzocht die alles hebben wat je nodig hebt om indruk te maken met een beperkt budget. Voor webwinkels hebben we ook rekening gehouden met het bestelgemak, de snelheid van levering en het retourbeleid. Met een speciale sectie gewijd aan mode, een uitgebreide selectie betaalbare kleding en een pijnloos retourbeleid, is Amazon de winnaar.

Amazon wordt vaak geassocieerd met het kopen van artikelen voor thuis en heeft een uitgebreide selectie betaalbare werkkleding voor dames in de mode-sectie. Er komen voortdurend nieuwe stijlen uit, waaronder dameskledingartikelen zoals rokken, blouses, jurken en blazers, maar ook schoenen, sieraden en handtassen. Er is geen gebrek aan budgetvriendelijke stukken en zelfs bekende merken zoals Steve Madden, Calvin Klein en Coach zijn te vinden op Amazon. Als je Prime-lid bent, kun je bovendien je kleding binnen twee dagen (of minder) laten bezorgen en profiteren van de verlaagde prijzen van de site op de jaarlijkse Prime Days.

Alsof je nog een excuus nodig hebt om bij Target te gaan winkelen, biedt de winkel ook een enorme keuze aan trendy en onderbudgetvriendelijke werkkleding. Target heeft zijn kledingaanbod de afgelopen jaren enorm uitgebreid, met specifieke lijnen die perfect zijn om te dragen, of je nu een grote presentatie wilt geven of een paar videogesprekken wilt voeren. En deze chique nietjes voor in je kast doen ook geen pijn aan je portemonnee. Net als Target is Walmart voor velen een bekend gezicht dat ook zijn kledingcollectie een boost heeft gegeven.

Met een beetje zoeken is het niet moeilijk om stukken te vinden die je naar een vergadering en happy hour daarna kunt dragen. Blouses, werkbroeken en zelfs werktassen kunnen via Walmart worden gekocht. Panaprium is er trots op 100% onafhankelijk, vrij van enige invloed en niet gesponsord te zijn. We selecteren zorgvuldig producten van merken die we vertrouwen.

Heel erg bedankt dat je iets hebt gekocht via onze link, want we kunnen een commissie verdienen die ons ondersteunt. De meeste kleding is machinewasbaar en kreukbestendig, en de design-hacks van het merk zijn eerder nuttig dan gimmicky, zoals interne clips om bh-bandjes op hun plaats te houden en verstelbare broekzomen voor verschillende schoenen. Het kledingmerk produceert zijn kleding in een Fair Trade-atelier in Lima, Peru, en promoot ethisch consumentisme. Hier zijn enkele van de beste kledinglabels die je moet kennen als je in de dertig bent om modieuze en schattige kleding, schoenen, tassen, accessoires en meer te kopen.

Ik weet niet waarom het door hun marketing lijkt alsof hun kleding bestemd is voor vrouwen van 50 jaar of ouder die in een gemeente wonen. Het ethische kledingmerk zet zich in om samen te werken met achtergestelde boeren en werknemers om eerlijkere handelsvoorwaarden te bevorderen. Update je outfits met duurzame en betaalbare kledinglabels die je moet weten als je je op een klassieke, chique, verfijnde en stijlvolle manier wilt kleden. Vooral hun merk Sonoma voor vrijetijdskleding en de lijn van Lauren Conrad zijn voor geweldige werk- en date-avondoutfits.

De premium lifestyle-kleding omvat een uitgebreide collectie duurzame kleding voor mensen ouder dan 30. Ze gebruiken duurzame ontwerptechnieken en innovatieve, milieuvriendelijke materialen om goedkope kleding te maken die beter is voor jouw stijl, andere mensen en de planeet. ARMEDANGELS produceert zijn kleding volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), de hoogste ecologische, duurzame en sociale normen voor biologische vezels. .

work clothes