Wat voor soort bedrijf is een kledingwinkel?

Volg deze 11 stappen om van uw winkelbedrijfsidee een succesvolle kledingwinkel te maken. Bepaal op welke niche je focust. Het moet iets zijn dat je interesseert, zodat je genoeg passie hebt voor je kledingbedrijf om door te gaan als het moeilijk wordt. Je hebt de mogelijkheid om nieuwe kleding, gebruikte (vintage) kleding of beide te verkopen.

Door je te concentreren op een bepaald soort kleding, vergroot je naamsbekendheid, zodat wanneer mensen denken aan kleding voor bepaalde gelegenheden, ze eerst aan je bedrijf denken. De mode-industrie is een branche die altijd actief zal zijn; er zijn echter verschillende dingen die je nodig hebt om een kledingboetiek te starten. Flexibiliteit bij het bepalen van uw doelgroep is ook aanwezig in kleding in de detailhandel, aangezien mensen van alle leeftijden, maten en stijlvoorkeuren altijd kleding nodig hebben. Als je een solide achtergrond hebt in de detailhandel en een passie voor mode, vind je misschien lucratieve kansen als eigenaar van een kledingboetiek.

Kies uit 13 soorten QR-codes om een code te maken voor je visitekaartjes en publicaties, of om de bekendheid van je nieuwe website te vergroten. Er is veel concurrentie in de kledingindustrie in de detailhandel en je moet een uitgebreide marketingcampagne organiseren om een succesvolle start-up in een kledingboetiek uit te voeren. Andere kosten variëren afhankelijk van de aard van uw kledingmerk, zoals of u zelf kleding maakt of massaproductie in het buitenland. Het bepalen van een prijs voor gebruikte artikelen kan lastig zijn, vooral wanneer gebruikte kleding in verschillende omstandigheden en kwaliteiten kan worden geleverd.

Denk aan winkelpuien in winkelcentra en op zichzelf staande locaties, of bekijk huurcontracten van winkelcentra of deze geschikt zijn voor jouw type kledingwinkel. Maar volgens Paranium, een bron voor ethisch en duurzaam modenieuws, wordt voorgedragen kleding vaak verkocht voor 30 tot 40% van de oorspronkelijke verkoopprijs. U kunt uw bedrijf online opzetten, of u kunt samenwerken met een advocaat om ervoor te zorgen dat u alle nodige stappen onderneemt. Het maakt niet uit waar u uw kledingboetiek wilt runnen, de IRS heeft een Employer Identification Number (EIN) nodig om uw inkomsten te rapporteren en belasting te betalen.

Als u zich in plaats daarvan in de tweedehands kledingbranche waagt, dan zijn er waarschijnlijk veel lokale kringloopwinkels en soortgelijke bronnen die als diverse bronnen van kledingbenodigdheden kunnen dienen. Als je alles in huis hebt, bekijk dan deze geweldige gids voor het instellen van apparatuur van kledingmerken van Online Clothing Study. Twee veel voorkomende entiteiten voor een kledingbedrijf zijn eenmanszaak (kortweg „enige rekwisiet”) en het starten van een LLC (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) met een bedrijfsovereenkomst.