Waar koop je werkkleding als je in de twintig bent?

Ik winkel alleen in de Loft als er een verkoop plaatsvindt (wat vrij frequent is). Het is perfect om stukken met wat meer pit te krijgen. Marks %26 Spencer is al lange tijd een bestemming voor zakelijke benodigdheden, en terecht. M%26S is geliefd bij stijlvolle beroemdheden zoals Kate Middleton en Holly Willoughby en heeft veel keuze, met kwaliteitsstukken voor verschillende prijsklassen.

Amazon wordt vaak geassocieerd met het kopen van artikelen voor thuis en heeft een uitgebreide selectie betaalbare werkkleding voor dames in de mode-sectie. Als je op zoek bent naar waar voor je geld uit je werkkleding, moet je zeker eens kijken naar Mango en het onlangs uitgebreide curve-aanbod. Simply Be streeft ernaar modieuze en trendy kleding aan te bieden voor dames met rondingen en dat is precies wat ze doen. Bekijk dus hun mening over de beste winkels voor het kopen van werkkleding en waar je op moet letten.

Stories is een belangrijk label op het gebied van hoogwaardige, chique werkkleding, vooral als je op zoek bent naar op maat gemaakte aparte kleding en co-ords, slimme truien en chique midi-jurken. Maar alleen omdat je kantoor (waarschijnlijk) een dresscode heeft, wil dat nog niet zeggen dat winkelen voor 9-5 kleding een totaal dutje hoeft te zijn. Alsof je nog een excuus nodig hebt om bij Target te gaan winkelen, biedt de winkel ook een enorme keuze aan trendy en onderbudgetvriendelijke werkkleding. Als je kantooresthetiek bestaat uit preppy, comfortabele stukken met leuke prints, dan is Oliver Bonas misschien wel je favoriete merk voor werkkleding.

Target heeft zijn kledingaanbod de afgelopen jaren enorm uitgebreid, inclusief specifieke lijnen die perfect zijn om te dragen, of je nu een grote presentatie wilt geven of een paar videogesprekken wilt voeren.