Werkt voor kledingmeme?

Grappige memes over werk, werkmemes, gekregen. Twee verschillende vrouwen dragen dezelfde kleding om te laten zien hoe het eruitziet op verschillende lichaamstypes. Hier is nog een grappige wasmeme, deze keer over Target en het kopen van nieuwe kleren. Ik kan me hier helemaal in vinden.

Bekentenis, toen de kinderen klein waren en ik dagelijks naar kantoor ging, had ik als werkende moeder geen tijd om de was te doen. Dus ik heb misschien meerdere keren een Target-run gedaan, zodat de kinderen schone kleren zouden hebben om naar school te dragen. Wij van Bored Panda hebben een leuke lijst met memes uit de modewereld verzameld die precies dat doen, want als je alle glitter en glamour wegneemt, is het volgen van 'trends' die iemand ergens in een vergaderkamer heeft verzonnen een beetje dom, nietwaar? Er is één groot verschil. Op de onderstaande foto volgt de stijl de functie.

Dan de foto hierboven, wordt de functie gehinderd door stijl. Deze wasquote voelt persoonlijk aan nadat je vanochtend voor de tweede keer een lading kleding in de wasmachine hebt moeten wassen. Het blijft altijd zo dat de kleding van het bed valt of dat de hond op de schone stapel kleding ligt, wat betekent dat het tijd is om de wascyclus te herhalen.